Transport

Zoek je transport voor het vervoer van een speciale gast of voor een groep genodigden?

Combineer het zakelijke diner, familiefeest, verjaardag, vergadering, bruiloft of wat voor gelegenheid ook met een salonboot, borrelcruise of visserskotter en laat de schipper je langs de grachten van Amsterdam, Leiden of Utrecht voeren. Tijdens de rondvaart kun je food & drinks, een klein orkest of spreker combineren.

Het feest kan beginnen! Je hebt via Wentsy.com de locatie, muziek, show, decoratie, dagvoorzitter, trouwambtenaar en nog veel meer kunnen regelen. Je zoekt enkel nog vervoer voor je gasten of luxe vervoer voor het bruidspaar. Geen probleem, van koets, oldtimer, luxe auto, limousine naar taxi en touringcar is makkelijk en snel te bestellen via de categorie transport.

Vervoer is op vele manieren in te zetten, je kunt gasten of collega’s naar het evenement vervoeren en terug naar huis of bedrijf, maar transport kan ook onderdeel zijn van de feestelijke of zakelijke gebeurtenis. Denk eens aan uitersten die kunnen zorgen voor fantastische foto- of videomateriaal, zoals een ballonvaart, helikoptervlucht of verhuur van scooter, fiets of step. Of ga voor het sportieve blokarten, ook bekend als strandzeilen. Bedenk wat er best past bij de gebeurtenis en je gasten en kies via de website van Wentsy passend vervoer.

Zorg voor handig, veilig en spectaculair transport, zoek en boek meteen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button