Food & DrinksWereld

U zoekt cateringdiensten om u heen vanuit een wereldkeuken voor uw bruiloft, evenementen of zakelijke bijeenkomst?

Wentsy.com biedt u tientallen alternatieve cateringdiensten van wereldkeukens. U kunt gemakkelijk een van de vele cateringalternatieven boeken, van keukens in Oost- en Zuid-Azië, van mediterraan tot Argentijns, van de beste alternatieven voor drankjes tot pittige assortimenten op basis van uw beschikbare datum en uw budget.

De cateringservice is de kers op de taart voor jouw bruiloft, bedrijfsevenement, vergadering, congres of feest. Door een zorgvuldige keuze creëer je de juiste sfeer. Als je ervoor kiest het eten en drinken te laten verzorgen, denk dan aan:
* Past de cateringkeuze bij het budget, de locatie en het soort feest of evenement?
* Wat sluit aan bij de verwachting van mijn gasten en bij de stijl die ik wil uitstralen?
* Hoeveel gasten komen er?
* Hoe laat wordt het feest of evenement gehouden?
* Kunnen de gasten zitten of is het een staande aangelegenheid?
* Zijn er speciale dieetwensen of zijn er kinderen aanwezig?

Of je nu budget gebonden bent of kiest voor opvallend, origineel, casual, formeel of superluxe, bij Wentsy.com vind je de beste oplossing en invulling!

Wentsy biedt een breed scala aan cateringmogelijkheden op locatie voor alle aangelegenheden en budgetten. Naast snacks en frites, alle soorten dranken, foodtrucks, buffetten of banketten, kun je kiezen uit fantastische internationale keukens met verrassende gerechten die jou en je gasten meteen doen wanen in landen als Turkije, Marokko, Frankrijk, Italië, Balkanlanden, Afghanistan, Suriname, China, Japan, Indonesisch, Thailand en India.

Verken de mogelijkheden en maak de perfecte keuze nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button