Geschenken

Geschenken

Op zoek naar een passend of verrassend cadeau? Kijk rond bij de categorie geschenken op Wentsy.com, daar vind je van alles voor ieder budget en elke gelegenheid of evenement.

Van stoere cadeaus naar romantische pakjes, van smaakvolle delicatessen-, seizoen-, of kerstpakketten naar souvenirs als typisch aandenken van streek of stad. Wil je een ‘over the top’ geschenk, een relatiegeschenk op naam of zoek je een aardigheid, het kan allemaal. Er zijn cadeaus voor trouwerijen, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten, seminars, sportevenementen, vergaderingen, cadeaus voor volwassenen en voor kinderen, maar ook voor de trouwambtenaar of de spreker. Geef personeel een geschenk aan het einde van het jaar, of geef een speciaal aandenken aan diegene die promotie heeft gemaakt.

Voor de verjaardag van je kind, het kinderfeestje, Sinterklaas of de Kerstman organiseer je een super actuele ‘drive thru‘! Kinderen blijven bij de ouders in de auto en rijden langs de jarige of langs de Sint/Kerstman en kunnen het cadeau door het raam van de auto aangeven of in ontvangst nemen. Je kiest zelf de ‘doorrijd ‘ plek. Maak het zo bont als je zelf wilt door een hippe ‘drive thru’ voor je verjaardag te combineren met een heerlijke traktatie verzorgt door de food & drinks, aanwezigheid van life muziek, een showmagie of clown.

Kies met zorg een pracht geschenk en maak het feest onvergetelijk. Winkel nu op Wentsy.com en slaag meteen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button