Nieuws

Interview Thuiswinkel Waarborg

Je bent bij Wentsy.com aan het juiste adres voor het organiseren en boeken van events

In ons bericht op 27 September, was al te lezen dat we het Thuiswinkel.org certificaat in de wacht hebben gesleept!

We vinden het (natuurlijk) erg belangrijk dat we de bezoekers van ons platform de zekerheid kunnen bieden dat er op een juiste en correcte manier door ons gehandeld wordt, en dat we een betrouwbare partij zijn.
Los van dat we dit eigenlijk wel een beetje vanzelfsprekend vinden, is dat helaas soms online bij webshops/platformen niet het geval. Des te meer reden dat we het dus erg prettig vinden dat we middels het Thuiswinkel.org certificaat kunnen ‘bevestigen’ dat je bij Wentsy.com aan het juiste adres bent voor het organiseren en boeken van vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, borrels, themafeestjes, online events, bruiloften, foodtrucks, verjaardagen, babyshowers en tal van andere events op ons direct boekings-platform.

Het fijnste daarbij is dan ook nog eens, dat je je voorpret niet weer in ‘de ijskast’ hoeft te zetten omdat je eerst nog anderhalve week op een offerte moet wachten, die dan wellicht qua prijs ook nog eens tegen blijkt te vallen, want je ziet in één oogopslag wat je event je gaat kosten, en stopt het in je winkelmandje en boeken maar!

En, de kers op de taart is dan nog eens dat je dus zorgeloos boekt met de zekerheid van Thuiswinkel.org, dankzij dat we daar gecertificeerd lid van zijn.
Dat is op zich natuurlijk al fijn, maar daarnaast biedt Thuiswinkel haar (nieuwe) leden dan ook nog de kans om zichzelf middels een interview aan de andere leden en ‘de wereld’ voor te stellen. Deze kans hebben we uiteraard niet laten liggen, en daar is, vinden we zelf, best een heel leuk interview uit gekomen.
We hopen dat jij dat ook vindt, dus beoordeel het gauw zelf; op de Thuiswinkel-pagina waar het interview gepubliceerd is.

Mocht je je enthousiasme niet kunnen bedwingen en graag je mening met ons delen, reageer dan op dit artikel, vinden we leuk!

 

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button