Nieuws
Trending

Uitreiking Shopping Awards 2022

Winnaar Paypal beste starter award 2022

Wentsy Vakprijs Shopping Award 2022
Wentsy Vakprijs Shopping Award 2022

Op 7 juni 2022 vond de uitreiking plaats van de Shopping Awards.
Als jong, online platform, hebben we meegedaan in de categorie ‘Beste Starter Award’.

Daarbij waren we al verheugd dat we enige tijd geleden het leuke nieuws ontvingen dat op basis van onze inschrijving en motivatie daarbij, we 1 van de 3 genomineerden waren. Dit hebben jullie in ons eerdere artikel reeds kunnen lezen en dus ook wellicht al zien langskomen. Als gevolg daarvan, hebben we ‘het idee’ achter Wentsy middels een Pitch aan de vakjury mogen toelichtten.

Op het hoofdkantoor van Paypal in Amsterdam hebben we de jury voorzien van deze wat meer gedetailleerdere informatie over wat we als Wentsy zijn, doen en gaan doen in de toekomst. Daarnaast had de vakjury uiteraard vragen omtrent het concept, strategie en andere zaken waar ze graag wat dieper op in wilden gaan. We hebben het als erg waardevol en nuttig ervaren, om daar te mogen staan, maar ook via die wijze een ‘frisse blik’ van de jury te krijgen op waar we nu staan.

De jury heeft na alle 3 de pitches van de genomineerden het besluit gemaakt wie zij ‘De Beste Starter Award’ namens de Shopping Awards zouden uitreiken.
Helaas, daarbij kan niet iedereen de award kan winnen van de genomineerden…wij willen de andere genomineerden – Veilig.nl & For You Gifts dan ook feliciteren met hun gave 2e en 3e plaats! 😊

Ja, je leest het goed! WENTSY IS VERKOZEN TOT WINNAAR VAN DE ‘PAYPAL BESTE STARTER AWARD’!!

Supertof om via deze weg de bevestiging te mogen ontvangen dat we als startende onderneming, met ons unieke concept qua aanbod van evenementen-services ‘goed op weg’ zijn.

Daarnaast is de feedback die we hebben mogen ontvangen vanuit de vakjury voor ons ook een zeer waardevolle basis om op ‘verder te borduren’ richting de toekomst. We zien zeker nog ruimte voor verdere verbeteringen op ons nu al gave platform, enerzijds om het voor de boekende bezoeker nog makkelijker/fijner/logischer te maken, maar vooral ook anderzijds voor de aanbieders van alle gave diensten die je via Wentsy kan boeken! De recent geïntroduceerde offerte-tool is daar een voorbeeld van evenals de nieuwe lay-out van de homepage.

Daarnaast zit er binnenkort aan te komen dat we de categorieën waarin alle services die onze aanbieders bieden te vinden zijn, ook wat zullen gaan herzien en herindelen. Er zullen een aantal (die veel overlap hebben) categorieën worden samengevoegd, en waar nodig nieuwe worden toegevoegd. Dit met als doel het voor de boeker gemakkelijker en logischer te maken om te vinden wat ze zoeken en te kunnen boeken wat ze vinden!

 

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button