Decoratie

Wil je bijzondere decoratie voor de feestruimte, auto of tuin?

Zorg voor het heerlijke wow-effect op jullie bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest, babyshower, vrijgezellenfeest of evenement. Bestel op tijd verbluffende versiering om je gasten te verassen met een speciale en verzorgde sfeer op jouw bijzondere gebeurtenis.

Je kunt ook doormiddel van decoratie communiceren door opschriften, foto en drukwerk te combineren. Dat is handig op zowel zakelijke als privé evenementen, concerten, bedrijfsopeningen, productpresentaties of seminars.

Versier de feestruimte op thema, kleur of seizoen, zorg voor tafel verfraaiing, decoratieve feestartikelen, opvallende verlichting, een ballonnenboog, een Sterrendak, rook- of bubbelmachine, spandoeken met opschrift. Mogelijkheden ten over voor een speciale gelegenheid thuis of op locatie.

Bloemversieringen voor de feestruimte op diner- en receptietafel, aan de stoelen, voor de bruidsmeisjes, trouwauto of koets, corsages voor de gasten of andere aankleding zetten een fleurige toon op jullie trouwdag. Bij themadecoraties kun je denken aan versieringen zoals glitter en glamour, Piraten party, ballonopsiering, The Great Gadsby, Moulin Rouge, oertijd, voetbal, luxe event en nog veel meer. Voor het bedrijfsfeest gebruik je bedrijfskleuren, slogan en thema dat aansluit op de feestagenda, muziek, food & drinks en show.

Oriënteer naar wat er te koop is en laat je adviseren, zorg dat jouw evenement of feest uniek wordt.

Bij Wentsy.com is alles te versieren, ga meteen aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button