Borrel / ReceptiesBruiloftEntertainmentEventsFamiliedagFestivals / ConcertenFood & DrinksFotoKinderfeestOutdoor activiteitenSchoolfeestVergaderingVerjaardagVerlovingsfeestVriendenuitjeVrijgezellenfeest

Met de lente op komst en de doorgevoerde versoepelingen is de tijd van leuke dingen doen en organiseren weer aangebroken!

Hèhè, het overgrote deel van de Corona-maatregelen is gelukkig weer opgeheven. Heb jij tijdens corona ook zo zitten mijmeren over wat voor toffe dingen die je normaal leuk vond om te doen, ineens niet meer mogelijk waren gedurende de afgelopen jaren, die op zijn zachtst gezegd ‘bijzonder’ zijn te noemen?!

Dan geniet je vast ook van het feit dat het zonnetje weer steeds vaker en warmer schijnt, en de terrassen overal weer druk bezocht worden. Sneeuwklokjes, krokussen en narcissen beginnen overal weer te ontluiken, en luidden langzaam maar zeker de komende lente in.

De tijd van een lekker hapje, drankje, en bijkletsen met vrienden of familie die je al veel te lang niet meer gezien hebt. Samen genieten van leuke dagjes uit, toffe activiteiten om samen te ondernemen, of het eindelijk kunnen zeggen van het ‘ja-woord’ tegen je geliefde na dat wellicht al een keer is uitgesteld om dat te kunnen doen, en/of vieren met je dierbaren!

Of de tijd om samen weer toffe herinneringen te maken; een episch vrijgezellenfeestje te organiseren, knalfuif van een verjaardag te regelen, of gewoon lekker te genieten met vrienden, familie of collega’s van de exotische gerechtjes van een foodtruck bij jullie voor de deur, of op een (door jezelf georganiseerd) foodtruck-festival.

Samen de voetjes van de vloer in het weekend met een Silent Disco of de ‘knallende tracks van die toffe DJ’ of bijvoorbeeld een volledig verzorgde entertainment-show ter vermaak van de kinderen op een familiedag, het kan allemaal weer!

Wentsy happy couple spring party
Wentsy – Spring Party

Er staan ook weer tal van festiviteiten voor de deur

Over iets meer dan een maandje, zullen ook de paasdagen weer aanbreken bijvoorbeeld.

De tijd is gelukkig ook weer rijp om dit gezellig met de hele familie, of met vrienden te gaan vieren. Naast het ‘traditionele’ paaseieren schilderen en zoeken, kan het ook leuk zijn als jullie met een grote groep zijn, om ervoor te zorgen dat de kids vermaakt worden met een leuke (paas)activiteit, zodat jullie als volwassenen weer eens de tijd hebben om elkaar te spreken en te zien.

Ook dan kan het erg fijn zijn, om niet alle lekkernijen om samen van te genieten ook door jullie zelf voorbereidt, klaargemaakt én opgeruimd moeten worden. In dat geval zouden jullie bijvoorbeeld ervoor kunnen kiezen om een cateraar dit te laten verzorgen of een foodtruck zou ook hier niet misstaan is onze mening. ’S-Avonds nog even samen door? DJ’s, apparatuur of een gehele drive-in show tref je ook op Wentsy.com.

Niet lang daarna zal het ook weer Koningsdag gaan zijn. Na de winst van Max Verstappen in de Formule 1 afgelopen jaar, nemen we even aan dat het gros van de Nederlanders nu toch wel iets oranjes qua outfit heeft;  als we dat daarvoor niet al hadden. Wat lijkt het ons leuk om ook weer overal de kleedjes met jeugdige top-verkopers-to be te zien die hun mooiste pareltjes (waar ze nu te oud voor zijn) proberen te slijten aan het neuzende publiek. Bij het organiseren van festiviteiten op koningsdag met bijvoorbeeld je buren, vrienden of kennissen of andere gezellige mensen; is het gemakkelijk een overzicht te krijgen van wat er mogelijk is tegen welke prijs, dankzij ons platform.

Het lijkt er ook op dat de festiviteiten die er in onze hoofdstad en andere steden voor koningsdag georganiseerd worden dit jaar ook weer doorgang kunnen gaan vinden gelukkig, en dat er dus ook weer een leuk festivalseizoen voor de deur staat.

Het stof weer van de (dans)schoenen, jij weer helemaal ‘aan’, en gaaaaaan! Have fun!

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check ook
Close
Back to top button