Borrel / ReceptiesBruiloftEntertainmentEventsFamiliedagFestivals / ConcertenFood & DrinksFotoKinderfeestOutdoor activiteitenSchoolfeestVergaderingVerjaardagVerlovingsfeestVriendenuitjeVrijgezellenfeest

Feest organiseren, vrijgezellen of verjaardag feest organiseren?

Wat ga jij in 2023 voor feest organiseren?

Met alle Corona maatregelen al weer even achter de rug (gelukkig) , kijken we nu het einde van het jaar nadert terug op een relatief normaal 2022 wat dat betreft. Afgelopen lente en zomer waren er weer volop activiteiten en allerlei vormen van gezelligheid met elkaar mogelijk. Een tof feest organiseren, festival bezoeken of vrijgezellenfeest organiseren gewoon weer mogelijk, heerlijk! We kijken met veel plezier ook uit naar het komende jaar, waarin we hopen dat dit ook zo zal blijven. Met goede hoop daarop, zien we een bruisend en mooi 2023 tegemoet! Wat ga jij in 2023 allemaal doen en organiseren?

Feest organiseren, feestje thuis organiseren of vrijgezellen?

Leuke dingen doen en meemaken met collega’s, vrienden, familie of gezin. Samen genieten van leuke dagjes uit, toffe activiteiten ondernemen, of het eindelijk kunnen uitspreken van het ‘ja-woord’ tegen je geliefde nadat dit wellicht al een keer is uitgesteld. Uiteraard hoort daar ook een vrijgezellenfeest bij. Vrijgezellenfeest vrouwen, vrijgezellenfeest mannen, wat voor feest of fuifje dan ook; het is gemakkelijk en handig te organiseren via Wentsy.

Het is dus weer de tijd (geweest) om samen toffe herinneringen te maken; een episch vrijgezellenfeestje te organiseren, knalfuif van een verjaardag te regelen, feest thuis organiseren of gewoon lekker te genieten met vrienden, familie of collega’s van de exotische gerechtjes van een foodtruck bij jullie voor de deur, of op een door jezelf georganiseerd foodtruck-festival. Je eigen festival organiseren doe je ook gemakkelijk via ons platform.

Samen de voetjes van de vloer in het weekend met een Silent Disco of de ‘knallende tracks van die toffe DJ’ of bijvoorbeeld een volledig verzorgde entertainment-show ter vermaak van de kinderen op een familiedag, het kan allemaal!

Wentsy happy couple spring party
Wentsy – Spring Party

Er staan ook weer tal van jaarlijkse festiviteiten voor de deur

Met de feestdagen op komst, zal het veelal weer een drukte van belang worden met Kerst en Oud & Nieuw. Daarna nog een paar maandjes met kou ‘uitzitten’ en dan breekt het voorjaar weer aan. Weer lekker naar buiten, BBQ-tje aan, en gezellig samen genieten van de zon, kijken we toch stiekem ook al wel weer een beetje naar uit.

Jaarfeest of verjaardag feest organiseren

Neem bijvoorbeeld Pasen, met leuke (paas)activiteiten voor de aanwezige kinderen, zodat jullie als volwassenen weer eens de tijd hebben om elkaar bij te praten onder het genot van een heerlijk hapje en verfrissend drankje. Klinkt goed toch? Dat feest organiseren kun je natuurlijk zelf, maar je kunt het jezelf natuurlijk wel een stuk makkelijker én leuker maken dan zelf voor een groot aantal te moeten gaan koken bijvoorbeeld. Uren in de keuken staan en het feest amper zelf meemaken? Nee, dat kan handiger!
Kies er bijvoorbeeld voor om een cateraar dit te laten verzorgen of een foodtruck huren met een smaakvol concept of gerechten. ’S-Avonds nog even samen ’tot de late uurtjes’ door? DJ’s, apparatuur of een gehele drive-in show tref je ook op Wentsy.com. Zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk een feestje thuis organiseren, in je achtertuin of op een andere locatie natuurlijk!

Dus voor een winter-BBQ organiseren, feest organiseren, vrijgezellenfeest, verjaardag, fuifje, nieuwjaarsborrel, bijeenkomst of wat voor event dan ook; je treft tal van diensten om deze events helemaal ‘af’ te maken, op ons platform.

We zien je dus ook in 2023 graag terug voor het regelen van je volgende event of activiteit via Wentsy!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button