Diversen

Zoek je een pop-up supermarkt, opnames of foto met drone, wil je personeel om je evenement, festival of ander feest in goede banen te kunnen leiden?

Wentsy.com is een platvorm waar je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt rondom een evenement, feest, congres, meeting of andere speciale gelegenheid. Alles staat onderverdeeld in duidelijke categorieën en voor alles wat daar niet onder past neem je een kijkje onder de categorie ‘Diverse’.

Naast dat je normale opnames en foto kunt laten maken, is er ook een service die gebruik maakt van een drone. En of je nu horecamedewerkers nodig hebt voor je show, verjaardag of meeting thuis of op locatie, zoekt naar de beste marketingstrategie om jouw feest, festival of evenement bekend te maken, drukwerk nodig hebt, transport zoekt voor de (speciale) gasten, een feest voor kinderen gaat organiseren, op zoek bent naar food & drinks of decoratie, je kunt het niet bedenken of Wentsy biedt het aan.

Je vindt op deze website professionals die bedrijven, instanties en jou helpen bij het bedenken, organiseren en realiseren van evenementen en bijeenkomsten. Deze organisatoren hebben vaak een waardevol netwerk van professionele toeleveranciers. Door het inhuren van een vakvrouw of vakman bespaar je tijd, stress en komt je evenement tot een geweldig resultaat.

Maak een lijst van wat je nodig hebt, doe ideeën op via de website van Wentsy en begin meteen met boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button