Drukwerk

Ben je op zoek naar drukwerk?

Je geeft een bedrijfsfeest of houdt een evenement, seminar of belangrijke vergadering. Laat zien wie je bent en maak geraffineerd gebruik van drukwerk!

Je viert je jubileum, verjaardag of je maakt plannen voor een bruiloft. Drukwerk is breed toepasbaar en geeft verrassende resultaten. Of je nu tekst op een spandoek wilt, uitnodigingen gaat versturen, notitieblokken met bedrijfsnaam en logo wilt uitdelen, denkt aan relatiegeschenken op naam, koffiebekers met opschrift zoekt, bedrukte servetten of een menukaart nodig hebt, je vindt dit en nog veel meer op Wentsy.com.

Je kunt bijna alle materialen bedrukken met letters, foto of tekeningen. Ga op tijd in contact met de drukker en spar over de mogelijkheden en ontdek wat best past bij jouw gelegenheid en budget. Geef aan wat je wensen zijn en vraag, waar mogelijk, een proefdruk. Door drukwerk in te zetten, maak je de verzorging van je gebeurtenis af.

Drukwerk gaat goed samen met decoratie en kan op elke locatie gebruikt worden, ook voor aankondiging van het feestprogramma op poster of banner zodat de gasten inzicht krijgen op de aanvang van de show, muziek, orkest, goochelaar of andere activiteit.

Ben informatief, marketing gericht of geef een souvenir en maak slim gebruik van drukwerk. Bespreek je idee met de drukkerij en ga meteen aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button