Trouwambtenaar

Maak van jullie trouwfeest een onvergetelijk hoogtepunt!

Jullie gaan trouwen, alvast van harte gefeliciteerd! Graag willen jullie verbonden worden door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ook wel BABS genoemd.

Al spoedig na dit prachtige besluit lopen jullie met vragen zoals: waar vinden we een prettige trouwambtenaar, willen we een bescheiden orkest, ter begeleiding van de ceremonie, wat is een geschikte locatie, kiezen we voor enkel muziek of willen we ook dans op het feest, wie huren we in voor foto en video, wat voor decoratie willen we graag in de feestruimte en welke food & drinks sluit het best bij alles aan.

Een bruiloft is een uniek en persoonlijk feest, die dag is een bezegeling die voor altijd in onze herinnering blijft. De meest uitgebreide keuze aan mogelijkheden is daarom belangrijk. Op Wentsy.com vinden jullie alles wat nodig is om deze speciale dag gedenkwaardig te maken.

Kies een perfecte BABS en bespreek: wat jullie verwachten van een speech, is er voldoende tijd dat de trouwambtenaar jullie goed leert kennen, bekijk de recensies van anderen, vraag of een proefspeech mogelijk is.

Ga tijdig in contact met je trouwambtenaar en kijk meteen wat de mogelijkheden zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button