Nieuws

Wentsy is genomineerd!

Voor de ‘Beste Starter Award’ van de Shopping Awards 2022!

And the nominees are….

We zijn verheugd om te mogen delen dat wij recent het heuglijke nieuws ontvingen dat we genomineerd zijn voor de ‘Beste Starter Award’ van de Shopping Awards! Hoe tof?!

Uit alle deelnemers is Wentsy, door de vakjury gekozen als 1 van de 3 bedrijven in een startende fase die deze eer ten deel komt!
Nu is de volgende stap dat we een pitch mogen geven aan de vakjury, waarna dit ook door de andere 2 genomineerden wordt gedaan, en op basis daarvan zal de jury een oordeel vellen wie de Award in de wacht sleept.

We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om de jury te overtuigen van het vernieuwende concept dat Wentsy op het gebied  van evenementenboekingen met het platform wat we zijn, is. Uiteraard is het wat ons betreft al een reden voor een feestje dat we genomineerd zijn, maar winnen zou natuurlijk de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’ zijn!

De Shopping Awards is een stichting welke als doel heeft om jaarlijks de awards uit te reiken aan de beste en/of meest veelbelovende (web)winkelbedrijven van Nederland.

Op dinsdag 7 Juni zullen de awards aan de winnaars worden uitgereikt, tijdens het Shopping Awards Gala. De Shopping Awards worden mede mogelijk gemaakt voor Thuiswinkel.org en uitgevoerd door Stichting Shopping Awards en BBP Media.
Wij zullen jullie te zijner tijd uiteraard laten weten of we de award in ontvangst hebben mogen nemen, of gewoon nog steeds al heel blij zijn met genomineerd zijn!

Fingers crossed and stay tuned…

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button