Nieuws

Thuiswinkel Waarborg Certificaat voor Wentsy!

We zijn verheugd te kunnen melden dat we aangesloten zijn bij Thuiswinkel Waarborg! 
Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor (veilig) online winkelen. Er zijn naast ons meer dan 2.200 webwinkels aangesloten, waaronder ook grote bedrijven zoals bol.com, Coolblue en Wehkamp. Om voor het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg in aanmerking te komen, moet je aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. Wij bij Wentsy vinden het belangrijk om middels deze weg in te staan voor de veiligheid van ons platform, zodat je zorgeloos in ons aanbod kan zoeken, én direct met goed gevoel boeken!

Waarom als webwinkel aangesloten zijn bij Thuiswinkel Waarborg?
Webwinkels worden enkel toegelaten nadat er door Thuiswinkel.org uit een grondige analyse is gebleken dat je voldoet aan de eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Het keurmerk wordt mede daarom ook door de Consumentenbond ondersteund.

Om het keurmerk te verkrijgen en te behouden moet Wentsy aan een aantal zekerheden van Thuiswinkel Waarborg voldoen:

  • Helder aanbod: Elke service of pakket heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met wat er daadwerkelijk ‘geleverd’ wordt.
  • Overzichtelijk bestelproces: Het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat de afspraak definitief is en je hebt altijd de mogelijkheid om de bestelling te corrigeren vóórdat deze wordt geplaatst.
  • Prijzen zijn duidelijk: Er wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, reis- of andere bijkomende kosten. Dus geen onverwachte kosten achteraf.
  • Je weet bij wie je de service boekt: De contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan zo nodig duidelijk vermeld.
  • Veilige betaalomgeving: Wanneer je een betaling doet via het Wentsy platform, verloopt dit proces via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat.
  • Zorgvuldige omgang met je persoonsgegevens: onze leden hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails.
  • Thuiswinkel heeft de algemene voorwaarden in overleg met de Consumentenbond opgesteld, waarmee het belang en de bescherming van klanten ter aller tijden de juiste aandacht heeft.
  • In de Thuiswinkelvoorwaarden zijn regels opgenomen voor belangrijke zaken zoals minimale bedenktijd, klachtenprocedures en geschillenprocedures

Kortom; mede door het verkrijgen van dit certificaat boek jij zonder twijfel de leukste activiteiten, locaties, of wat dan ook, van al het leuks wat je op Wentsy.com kan vinden én direct boeken!

Wij zijn er uiteraard erg trots op dat we dit waarborg in de wacht hebben gesleept!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button