Gender Reveal

Gender Reveal

Krijg je een zoon of dochter? Dan kijk je natuurlijk ook al uit naar de gender reveal party!

De gender reveal is namelijk de dag waarop jullie het geslacht onthullen. Wordt het een jongen of meisje? Het is de dag waarop je samen met je vrienden en vriendinnen viert dat het er nu toch echt zit aan te komen. Nu is het wel zo dat er een hoop werk komt kijken bij het organiseren van een gender reveal party. Wentsy maakt het organiseren van een gender reveal feestje makkelijk en snel.

Als je ervoor wilt zorgen dat het gender reveal feest van jouw zoon of dochter onvergetelijk wordt dan kan je kiezen voor een unieke locatie. Dankzij ons platform is het mogelijk om alle soorten locaties uit te kiezen voor het organiseren. Zo kan je bijvoorbeeld ook een veld huren en hier een grote partytent neerzetten voor al je vrienden en familie. Of je kunt kiezen voor een van de vele feestzalen of restaurants.

Uiteindelijk is daar dan het grote moment, de geslachtsonthulling. Nu is de vraag, hoe ga je dit aanpakken? Wil je een speciale gender taart laten maken, een brandblusser met de kleur van het geslacht of een ballon doorprikken met blauwe of roze confetti. Hier zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden voor. Wentsy helpt je graag om hier een creatieve oplossing voor te bedenken. Het is tenslotte écht een speciaal moment.

Als je het hebt over het boeken van leuke locaties, de meest bijzondere babyshower activiteiten of lekkere hapjes voor jouw gender reveal party dan hoef je niet meer verder te zoeken. Neem snel een kijkje in het volledige overzicht en zie je wat er eigenlijk allemaal mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button