Coronaproof uitjes

Hoe maak je van jouw speciale gebeurtenis een onvergetelijk festijn?

In het afgelopen jaar zijn veel live evenementen afgelast in het kader van het virus Covid-19. We hebben ons zakelijke en sociale leven grotendeels virtueel voortgezet. De online mogelijkheden die door technologie en innovatie mogelijk worden gemaakt, vormen mede hierdoor een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse leven. Het ‘nieuwe normaal’ heeft gezorgd voor enorme veranderingen op ons werk en in ons privéleven.

Gezellig samen lunchen in de buurt ging vaak niet, de horeca was gesloten en ga zo maar door. Voor de meeste organisaties, actief in de evenementen branche, zat er dan ook niets anders op dan hun werkmethode zoveel mogelijk aan te passen aan de nieuwe situatie.
Daarmee hebben veel mensen en bedrijven nu de virtuele weg bewandeld en beproeft, en hebben online boekingen een vlucht genomen.
Zo zijn bijvoorbeeld een fysieke vergaderruimte of vergader locatie minder in trek en worden vergaderingen tegenwoordig voor een groot deel via Zoom of Skype gehouden. En ook al worden Zoom en Skype vooral gebruikt voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten, zien we dat er steeds meer mensen in de privésfeer creatief aan de slag gaan met het online organiseren van verjaardagen of bruiloften. Event organisatoren stellen zich hieromtrent ook steeds meer flexibel en bereidwillig op.
Bespreek de opties om online je evenement te organiseren met je evenementenorganisatie en geef aan wat je wensen zijn, ze denken graag met je mee. Wil je niemand inhuren en zelf aan de slag met het plannen van je evenement, dan voorziet Wentsy je van alle gemakken met een breed scala aan mogelijkheden, alles onder een dak!

We bieden je de voordelen van het online shoppen en virtuele opties. Je hebt een prettig overzicht en kunt alles rustig vanaf je bank boeken Ontdek de talrijke mogelijkheden, sta open voor nieuwe ideeën en laat je inspireren!

Een bruiloft hoeft niet per se in een zaaltje gevierd te worden. Je kunt je huwelijksfeest prima op het strand, in het bos, op een boot of op een boerderij houden, zeker met Wentsy. Zoek, vind en boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button