Online Event

Hoe maak je van jouw speciale gebeurtenis een onvergetelijk festijn?

Juist in tijden van nu dat we meer aan huis gekluisterd zijn en vaker thuis achter de computer zitten voor werk is het belangrijk de moed erin te houden en op tijd plezier te maken. Ondanks de restricties die er gelden en ondanks de belemmeringen die het Corona virus met zich meebrengt is het prima mogelijk gezellige feestjes of bijeenkomsten te organiseren. Laten we gebruik maken van hetgeen dat wel kan en mag. Je vraagt je af hoe? Daarbij gaan we je graag een handje helpen, we bieden via onze website een overzicht van online workshops en allerlei evenementen die mogelijk zijn omdat je ze vanuit huis consumeert. Naar een restaurant gaan kan momenteel niet, je kunt wel al die lekkernijen laten thuisbezorgen. Dek je tafel feestelijk of romantisch met een kaarsje en waan jezelf uit eten. We zien ook dat het congrescentrum momenteel ongeboekt blijft en al zijn de online vergaderingen een prima alternatief, de thuisplekken vervangen niet altijd de unieke vergaderlocaties die normaal gesproken voor bedrijfsmeeting worden geboekt. Bruiloften en verjaardagsfeesten doen we het liefst uitbundig, samen op een locatie, bedenk dat het uiteindelijk gaat om het samenzijn met familie en vrienden. Je kunt altijd een alternatief feestje organiseren vanuit je woning en je gasten online verbinden zodat ze virtueel kunnen deelnemen. In deze tijden moeten we roeien met de spanen die we hebben, creatief en vindingrijk zijn en er het beste van maken. Met creativiteit en een positieve instelling kom je een eind. Bedenk dat je een populaire ‘drive thru’ kunt organiseren, een plek waar je gasten door een rustige straat of parkeerterrein laat rijden zodat ze cadeaus kunnen afgeven, of in ontvangst kunnen nemen. Je kunt een ‘drive thru’ evenement aankleden met decoratie als een ballonnentoren, of opfleuren met een muzikale begeleiding van een band of klein orkest en je kunt ervoor zorgen dat er via de food & drinks een hapje en drankje wordt aangeboden. Onze website geeft aan welke activiteiten en evenementen beschikbaar zijn. Doe ideeën en inspiratie op en bespreek de mogelijkheden van je plannen met onze partners.

Je hoeft je niet te vervelen als je thuis in quarantaine zit, want met ons aanbod aan verschillende workshops kun je al snel aan de slag. Alle benodigdheden worden opgestuurd en op het moment dat de workshop van start zal gaan, heb je enkel nog internetverbinding nodig. En als je een event organisator zoekt om een dergelijk virtueel uitje te plannen, ben je bij Wentsy aan het juiste adres.

Als je een beperkt budget ter beschikking hebt dan kun je bijvoorbeeld een goedkoop feest geven in de buitenlucht. Er zijn voldoende locaties waar je tegen een kleine vergoeding gebruik kunt maken van de faciliteiten. Op een boerderij is bijvoorbeeld voldoende ruimte om activiteiten te doen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button