Magie

Hoe krijg je iedereen in de ban van magie op jouw feest of evenement?

Maak impact met een magische onthulling van een nieuw product, zorg voor close-up goocheltrucs aan tafel bij je gasten of bestel een complete show.

Via Wentsy.com boek je in een handomdraai de beste goochelaars, illusionisten, handlezers, magische jongleurs, een goocheltheater, Oosterse magie, straattheater of magisch themafeest. Tafel Goochelen door een Walking Act is inzetbaar op vele gelegenheden en op iedere locatie. De goochelaar loopt rond op de feestlocatie en vermaakt de gasten met interactieve trucs.

Of je nu jarig bent, gaat trouwen, een jubileum viert, een bedrijfsuitje organiseert, een winkel opent, het publiek op een sportevenement of festival wil entertainen, een magische show met een missie wilt, een nieuw product of logo wil presenteren, het is allemaal mogelijk.

Ook kinderen zijn verzot op betovering en magie! Bekijk voor de jonge gasten de mogelijkheden in animatie en activiteiten. Laat ze een gat in de lucht springen met een Harry Potter feest met verkleed kleding of heksenfeest met magische toverstok, heksenkleding en een persoonlijke spreuk of laat ze met open mond de act van een goochelende clown meemaken.

Verbluf je gasten met betoverende magie en boek meteen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button