DagvoorzitterEntertainment

Waarom zou je een dagvoorzitter boeken?

Boek een dagvoorzitter voor een gesmeerd en succesvol evenement, bedrijfsbijeenkomst, congres, vergadering of seminar!

Ontzorg jouw gasten en jezelf door een professionele leidsman in te zetten. Wat een dagvoorzitter naast een goede food & drinks kan toevoegen aan een bedrijfsbijeenkomst of evenement is veelomvattend. Als aanvoerder zorgt hij of zij voor een goede sfeer, positieve energie, houd vaart in de agenda, zorgt voor verbinding, stelt scherpe vragen, speelt goed inhoudelijk in op het thema, leidt onpartijdig een debat, gebruikt op tijd een juiste dosis humor, is respectvol, en steunt de doelstelling van de bijeenkomst.

Bij Wentsy.com boek je op eenvoudige wijze een dagvoorzitter die het programma in goede banen kan leiden tijdens een congres, seminar, debatavond, vergadering, bedrijfsbijeenkomst, een rondetafelgesprek of andere gelegenheid op iedere locatie door het land. Een professionele leidsman prikkelt, motiveert en inspireert zijn publiek. Hij is kritisch, zorgt voor nieuwe invalshoeken en is uitstekend voorbereid. Hij voorkomt het wegdrijven van het thema, zet jouw evenement krachtig op de rails en kleed zich in lijn met de gelegenheid.

Doordat een externe dagvoorzitter buiten de bedrijfscultuur staat, kan hij makkelijker vraagstukken openbreken, tot de kern komen en vrijer spreken. Door de expertise om scherp inhoudelijk te kunnen denken, leggen zijn interventies nadruk op punten van belang en met dit alles onderscheidt de dagvoorzitter zich van een gastvrouw/gastheer of spreker.

Zet je evenement kracht bij en boek jouw dagvoorzitter nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button